Webdesign

Sizzlink Webdesign gevestigd in Oosterhout, ontwerpt en realiseert moderne websites volgens de laatste technieken (HTML5 & CSS3) voor ZZP en MKB. Vanaf een uniek ontworpen design en op basis van het SEO vriendelijke Content Management Systeem WordPress. Alle door Sizzlink Webdesign ontworpen websites zijn responsive. Zo ziet uw website er altijd goed uit of deze nu bekeken wordt op een desktop, laptop, tablet of smartphone. Met het gebruikersvriendelijke WordPress CMS kunt u uw content zelf onderhouden, aanpassen en aanvullen. Desgewenst kunt u dit ook met een Website onderhoudsabonnement aan ons uitbesteden.

U kunt op basis van uw beschikbare budget kiezen voor een:

  • uniek en op maat gemaakt design
  • een bestaand thema die wij voor u aanpassen in lijn met uw huisstijl

Elke website die wij ontwikkelen krijgt onze optimale aandacht zodat een mooi, modern en kloppend geheel tot stand komt waar u bij uw klanten mee voor de dag kunt komen. Uw website is tenslotte uw online visitekaartje waardoor potentiële opdrachtgevers een eerste goede online indruk van u krijgen.

Waarom WordPress

Een website zonder CMS (Content Management Systeem), is niet meer van deze tijd. Met een CMS kunt u desgewenst zelf het onderhoud van hun website bijhouden zoals teksten op pagina’s aanpassen, pagina’s bijmaken, foto’s toevoegen en nieuwsberichten plaatsen.

Onze voorkeur gaat hierbij uit naar WordPress. WordPress is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld. Dit open source content management systeem is vrij beschikbaar, makkelijk in gebruik en snel te leren. Het grote voordeel van WordPress is, dat dit CMS door programmeurs wereldwijd wordt ondersteund en continue wordt doorontwikkeld en uitbreidbaar is. Voor ontwikkelaars en eindgebruikers is volop uitstekende documentatie beschikbaar (boeken en online).

Waar WordPress verder sterk in is, is dat maatwerk netjes tegen de basis WordPress code aan ontwikkeld kan worden. Hierdoor kunnen toekomstige WordPress updates zonder problemen worden uitgevoerd.

Onderhoudsabonnement

In de ontwikkeling van uw website zorgen wij voor een uniek ontwerp in lijn met uw huisstijl en de technische realisatie van uw WordPress website. Na oplevering geven wij u de uitleg die nodig is om, als u dat wenst, de website zelf te onderhouden.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het onderhoud aan ons uit te besteden. U kunt kiezen voor een WordPress onderhoud abonnement of een WordPress onderhoud & supportabonnement. Met dit laatste abonnement heeft u geen omkijken naar uw website meer en kunt u zich volledig richten op uw eigen vakgebied.

Meer weten? Bekijk onze abonnementen of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.