Wie zijn wij?

 

Simone van Hagen van marketing & communicatiebureau Sizzlink helpt, als creatieve communicatie professional, MKB ondernemers met het vergroten van hun naamsbekendheid door consistente, zakelijke communicatie en door slimme marketing.

Onze klantenkring bestaat uit gepassioneerde MKB ondernemers die al een aantal jaren succesvol aan de weg aan het timmeren zijn, een tiental medewerkers in dienst hebben en zelf nog een grote rol spelen in de onderneming.

Wij hebben vaak een langdurige relatie met onze klanten, waarbij wij de ondernemer met regelmaat ondersteunen op het vlak van zakelijke communicatie en slimme marketing met als doel het bedrijf op MERKwaardige manier in de kijker van de gewenste doelgroepen te zetten.

Als MKB ondernemers heeft u een aantal slimme marketingtools nodig om uw naamsbekendheid te kunnen vergroten. Voor de meeste marketingtools heeft u vaak niet meer nodig dan tijd, een aantal creatieve ideeën, prettig leesbare teksten, goed beeldmateriaal en functionele vormgeving. Sizzlink werkt samen met een aantal professionals om u op hierin optimaal te kunnen ondersteunen.

Bent u op zoek naar een enthousiaste en creatieve communicatie professional die u op flexibele basis in kunt huren voor uw zakelijke communicatie en marketing? Wij gaan graag met u in gesprek om samen te bouwen aan het versterken van uw merk.

 

Simone van Hagen